Events

X-DREAM er garant for jeres teambuildingkursus, adventure race, konference, produktlancering og firmaarrangement får et uforglemmeligt indhold.

Vi kombinerer faglig indlæring med socialt samvær og planlægger sammen med jer indholdet i arrangementet..

Om gruppen er ganske få eller flere hundrede personer er underordnet.

Om I har 2 eller 24 timer til rådighed er underordnet.

Ekspedition Skagen

Der er tale om et arrangement ud over det sædvanlige, ud over at være aktive kombineres aktiviteterne med den smukke natur i og omkring Skagen. Dagen kunne se således ud:

Gruppen afhentes på hotellet i bus eller 10 pers. Land Rovere. Ekspeditionen starter med velkomst og kort briefing om dagens program. Derefter går det løs med teambuilding i f.eks. områderne omkring Råbjerg Mile, Vesterhavet/Kattegat, Den Tilsandede Kirke og afslutning på Grenen.

Der vil være planlagt 4-6 aktiviteter. Ved valg af discipliner lægges der særlig vægt på at alle kan deltage. Der ud over er der mulighed for picnic undervejs.

Ekspeditionen afsluttes med champagne på Grenen.

Gruppen deles i hold a 4-10 pers. Holdene konkurrerer i discipliner der både er sjove, udfordrende og kræver samarbejde. Disciplinerne er tilrettelagt som en konkurrence, hvor der samles point og til sidst kåres en vinder.

Vi kombinerer den faglige indlæring og det sociale samvær, og planlægger sammen med Jer indholdet af arrangementet.

Mødetid : Det er helt op til jer

Mødested : Kan foregå overalt

Varighed : ½ dag eller hel dag

Påklædning : Fritidstøj i henhold til vejret. Vindtæt jakke. Evt. ekstra tøj.

Pris aktiviteter: Fra kr. 595,- pr. pers. (ved min 20 pers.)

Pris picnic : Kr. 160 pr. pers.

Pris transport : Kr. ? Turistbus, Land Rover bus eller cykler.

Prisen inkluderer : Alt vedr. aktiviteter (opsætning, instruktører, transport Sandormen) Forplejning (vand, frugt, champagne på Grenen) 

Alle priser excl. Moms.

Jeg håber programmet opfylder kravene til en aktiv dag i Skagen. Har du spørgsmål eller forslag til ændringer er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 2089 0770.